Sunday, May 20, 2012

In de Jungle

Me Tarzan You Jane;

Dierenprints hebben een hele weg afgelegd van alleen maar een huid plaatsen op de vloer of een beeldje in de vitrine kast.
Dierenprints toevoegen aan je interieur kan je interieur iets spannends geven.





Hoe spannend kan je interieur worden als je b.v.;
een interieur hebt in de tinten wit, ecru, en bruin,  je plaats daar een Love Seat in, in een mooi een Giraffe print. Je interieur krijgt dan meteen een spannende look zonder dat je veel hoeft te doen.
Het is de moeite die je neemt om de printen en kleuren zorgvuldig uit te zoeken die het resultaat geslaagd maakt
1 item kan je interieur al een flinke "wilde" oppepper geven.



Maar niet alleen je zitkamer kun je verfraaien door een dierenprint toe te voegen, ook de eetkamer, kinderkamer zelfs de hal of toilet geeft je een stukje spanning door een toutch of animal toe te voegen.
In de eetkamer kun je stoelen vervangen voor stoelen met een stoere dierenprint denk aan een zebra in een zwart wit interieur. Met de kinderkamer kun je heel veel, laat je fantasie de vrije loop de kleuren die je hier gebruikt hoeven niet de eigenlijke kleuren van het dier te zijn. een lila zebra, of een roze panter alles kan in het interieur van een kind.






Mix and Match,
Een balans vinden tussen saai en te veel vraagt wel wat werk.
Ben je niet van het extreme, wil je alleen maar een toutch of wild, kies dan voor kleuren in de zelfde toon soort door deze te combineren, met een dierenprint stoel, lamp enz. crieĆ«r je al het gevoel van "Jane in the Jungle".
Hou je meer van drama dan kun je extreem gaan en verschillende prints met elkaar combineren.
Het is een kwestie van smaak je houd van de jungle of niet.



xoxo ButterFly

No comments:

Post a Comment